Roze In Het Interieur

Roze, roze en nog eens roze.

Roze wordt ook wel een typische vrouwen kleur genoemd. Roze is zacht, verfijnd, lief en vriendelijk. Nou ben ik toevallig gek op roze en kan er geen genoeg van krijgen. Ik krijg een warm gevoel als ik die kleur zie en helemaal in combinatie met andere kleuren. Als ik aan het winkelen ben voor woonaccessoires word ik als een magneet naar die kleur getrokken. Je hebt diverse kleuren roze zoals terracotta roze, baby roze, oudroze, helder roze en poeder roze. Roze is een kleur die je met gemak kunt combineren met andere kleuren zonder dat het er mierzoet uit gaat zien. Een stoer interieur kun je met gemak met die kleur mengen. Het gaat namelijk om de balans. Over het algemeen komt roze het meest voor in een landelijk of brocante interieur. Maar hoe combineer je roze met andere kleuren?

Nou zo doe je dat!

Zacht roze met pastelblauw

Door zachtroze met pastel blauw te combineren wordt het geheel zacht, romantisch, elegant en vriendelijk. Ondanks deze speelse combinatie zijn beide kleuren niet opdringerig en is het geheel in balans. Je krijgt een typisch landelijke uitstraling!

Roze met okergeel

Roze en okergeel is een combinatie die warmte en sfeer brengt in je interieur. Okergeel matcht perfect met zowel licht als donkerroze. Het is een combinatie waar ik oprecht van kan genieten. Door natuurlijke materialen toe te voegen zoals hout en riet creëer je dat extra sfeertje. En dat doet mij denken aan mijn geboorteland Suriname waar er veel prachtige meubels van de houtsoort mahonie te vinden zijn.

Roze met groen tinten

Nou, deze combinatie vind ik interessant. Roze en groen zijn twee contrast kleuren, ze lijken totaal niet op elkaar. Hier geen sprake van ton-sur-ton. Je zou als het ware kunnen zeggen een beetje vreemd maar wel spannend. Persoonlijk houd ik ervan om met contrasterende kleuren te werken. Dat zie je duidelijk in mijn werk als interieur stylist. Door groen toe te voegen in je interieur breng je dat frisse en natuurlijke. In combinatie met houten elementen haal je buiten naar binnen. Door roze toe te voegen wordt het geheel uitnodigend en verzachtend.

More Posts

Make-Over Werkkamer

Make-Over Werkkamer In deze blog wil ik graag vertellen hoe de make-over van mijn werkkamer tot stand is gekomen. Ik was al een tijdje erg

Groen in Het Interieur

Groen In Het Interieur Groen is weer helemaal terug in het interieur. Het is een kleur die zowel de mode als de interieur branche aanspreekt.

Deel:

By wisdom a house is built, and through understanding it is established; through knowledge its rooms are filled with rare and beautiful treasures.

EMAIL

Gracia@madebylc.nl

© Made By LC Styling