Make-Over Werkkamer

In deze blog wil ik graag vertellen hoe de make-over van mijn werkkamer tot stand is gekomen. Ik was al een tijdje erg ontevreden over de inrichting en de kleur. Ik wilde graag wat anders het moest een fijne inspirerende ruimte worden, maar het moest wel low budget zijn. Want ik ben van mening dat je niet altijd iets nieuws hoef te kopen. Maak gebruik van wat je al hebt en op deze manier ben je ook duurzaam bezig. En gelukkig had ik al het een en ander wat ik kon gebruiken.

Kleur Pallet

Het kleuren pallet voor de werkkamer is aarde rood, taupe, wit en een vleugje roze. Ik ben begonnen met het verven van alle muren. Ik heb gekozen voor de kleur fluweel van flexa en waarom deze kleur dit was een low budget keuze , want ik had mijn slaapkamer met deze kleur geverfd. Ik had nog verf over en omdat ik het geheel in mijn slaapkamer zo mooi vond met deze kleur was de keuze snel gemaakt. Het is een warme, cosy kleur en omdat mijn werkkamer best wel klein is valt deze kleur als een warme deken over je heen. Vaak wordt er voor een kleine ruimte een hele lichte tot witte kleur gebruikt, maar ik vind dat een warme donkere kleur veel meer sfeer en knusheid geeft. Mijn advies kies een kleur waar jij blij van wordt! Het kleuren pallet voor de rest van de kamer bestaat uit neutrale, aardse tinten in combinatie met een vleugje zacht roze. De overheersende kleur is de aarde rode kleur.

Raambekleding

Voor de gordijnen heb ik een taupekleurige gordijn gekozen wat ik nog in mijn kast had liggen. Ik wilde dat knusse gevoel behouden en heb de witte gordijnen vervangen voor deze cosy gordijnen.

Finishing Touche

Voor de finishing touche heb ik allemaal accessoires gebruikt wat ik nog in huis had en een paar aantal had ik gekocht bij de kringloopwinkel. Zoals een vaas met bloemenmotief, vloerkleed, roze vaas en een schilderij. Ik heb gekozen om het geheel minimalistisch te houden want in een kleine ruimte met veel spullen kan het snel heel benauwd aan voelen. Heel veel plezier als je zelf aan de slag gaat.

More Posts

Groen in Het Interieur

Groen In Het Interieur Groen is weer helemaal terug in het interieur. Het is een kleur die zowel de mode als de interieur branche aanspreekt.

Zo Creëer Je Sfeer In Huis

Zo Creëer Je Sfeer In Huis Knusheid en gezelligheid in huis, wie wilt dat nou niet! Ik ben continue bezig om een fijne sfeer in

Deel:

By wisdom a house is built, and through understanding it is established; through knowledge its rooms are filled with rare and beautiful treasures.

EMAIL

Gracia@madebylc.nl

© Made By LC Styling