Stylingtips Voor De Keuken In Een Huurwoning

 

Een nieuwe keuken? Wie wilt dat nou niet?

Voor een grote groep mensen is die droom helaas niet weggelegd, omdat ze een huurhuis hebben en niet zomaar kunnen verbouwen. Maar wat wel kan is de keuken heel leuk en praktisch stylen. Daarom heb ik voor jou een aantal tips dat ik zelf ook heb toegepast in mijn eigen keuken.

Vensterbank

Heb je een vensterbank dan kun je daar een paar leuke planten op zetten in kleurige bloempotten. Of zelfs kruidige plantjes.

Wandplanken

Een wandplank is superhandig om een lamp, voorraad bus of om mooi servies op te zetten. Het ziet er gelijk verzorgend en netjes uit. Wandplanken zijn ook ideaal voor mooie accessoires. 

Behang

Behang is iets wat ongebruikelijk is voor in de keuken. Maar het is kan wel! Behang is namelijk ideaal voor een snelle metamorfose van een ruimte. Het geeft gelijk een hippe blik. Ik heb zelf gekozen voor een behang wat een rustige patroon heeft zodat het niet te schreeuwerig en te druk aan voelt in de keuken. Er zijn twee soorten type behang wat je kan gebruiken voor in de keuken.

Vlies Behang

Vlies behang is sterk en makkelijk aan te brengen, maar het moet wel een gladde ondergrond zijn.

Vinyl Behang

Vinyl behang is duurzaam en is waterafstotend. 

Wanddecoratie Als Eyecatcher

Aan mijn muur heb ik een grote goudkleurige bestek set hangen dat dient als decoratie. Ik heb gekozen voor een roze muur omdat ik deze kleur gewoon mooi vindt en omdat de bestek set eruit springt.

Aanrecht

Het aanrecht is ideaal om mooie spullen of servies op te zetten. Denk maar aan een houten broodplank of snijplank wat gelijk ook sfeervol staat. Maar waak er wel voor dat je het niet te vol maakt want dat werkt natuurlijk niet lekker als je bezig bent. Kortom een keuken in een huurhuis hoeft geen beperking te zijn. Ik hoop dat jij geïnspireerd bent geraakt om zelf aan de slag te gaan. Heb je hulp nodig bij het stylen van jouw keuken? dan kun je contact opnemen met mij via de mail gracia@madebylc.nl

Wie weet tot gauw!

More Posts

Make-Over Werkkamer

Make-Over Werkkamer In deze blog wil ik graag vertellen hoe de make-over van mijn werkkamer tot stand is gekomen. Ik was al een tijdje erg

Groen in Het Interieur

Groen In Het Interieur Groen is weer helemaal terug in het interieur. Het is een kleur die zowel de mode als de interieur branche aanspreekt.

Zo Creëer Je Sfeer In Huis

Zo Creëer Je Sfeer In Huis Knusheid en gezelligheid in huis, wie wilt dat nou niet! Ik ben continue bezig om een fijne sfeer in

Deel:

By wisdom a house is built, and through understanding it is established; through knowledge its rooms are filled with rare and beautiful treasures.

EMAIL

Gracia@madebylc.nl

© Made By LC Styling