Groen In Het Interieur

Groen is weer helemaal terug in het interieur. Het is een kleur die zowel de mode als de interieur branche aanspreekt. Groen zorgt voor rust en ontspanning, het is hoop, het is leven en het geeft leven. Er zijn veel tinten groen die je eindeloos met elkaar kunt combineren. Voorbeelden zijn mintgroen, pistache, zeegroen, olijfgroen, pastel groen en veel meer. Dit zijn de lichte tonen. De donkere tonen zijn donkergroen, zeewier, klaver.

De kleur groen geeft mij altijd mooie herinneringen aan de plek in Suriname waar ik deels ben opgegroeid. Het bosrijke gebied met enorme bomen en een diversiteit aan planten. Niet zo gek dus dat ik groen in huis heb.

Groen combineren

Groen is de ideale kleur om te gebruiken in een woonruimte zoals de woonkamer. De plek waar men over het algemeen veel tijd door brengt. Maar ook in de slaapkamer is groen een fijne kleur. Kies voor diverse tinten groen. Dat zorgt voor diepte en samenspel. Groen combineert zich makkelijk met donker hout, goud tinten, okergeel, wit en zelfs met de kleur zwart. Wil je een spannende combinatie proberen met een groot gebaar denk aan roze.

Groen op de muur

Wil je graag een muurtje verven in het groen en komt er genoeg daglicht binnen in de desbetreffende ruimte. Ga dan voor donker groen en creëer een behagelijke sfeer en voeg een vleugje okergeel eraan toe. Is de ruimte wat kleiner, kies voor een lichtere kleur groen zoals olijfgroen en pastel groen.

De kleur groen blijft veel mensen aanspreken en wat mij betreft raakt deze heerlijke hoopgevende kleur nooit uit de mode.

More Posts

Make-Over Werkkamer

Make-Over Werkkamer In deze blog wil ik graag vertellen hoe de make-over van mijn werkkamer tot stand is gekomen. Ik was al een tijdje erg

Zo Creëer Je Sfeer In Huis

Zo Creëer Je Sfeer In Huis Knusheid en gezelligheid in huis, wie wilt dat nou niet! Ik ben continue bezig om een fijne sfeer in

Deel:

By wisdom a house is built, and through understanding it is established; through knowledge its rooms are filled with rare and beautiful treasures.

EMAIL

Gracia@madebylc.nl

© Made By LC Styling